lørdag den 25. april 2009

At undre sig............

Hvad ved bønder om agurksalat..................


Vagtlægen: Ingen ilt til den herre"Hellere demonstrere systemets overmagt end tilgodese individets behov" - det er Holger Krarup, Tørringhuses konklusion, efter at have haft besøg af en vagtlæge, som nægtede at give ilt til en sengeliggende med akutte vejrtrækningsproblemer, fordi vedkommende er ryger. Det burde kunne forventes, at vagtlægen udviste et mindstemål af empati i stedet for principrytteri, mener Holger Krarup.Kilde: Dagbladet Holstebro-Struer, 22-04-2009, læserbrev, side 4. Dagbladet Ringkøbing-Skjern, 22-04-2009, læserbrev, side 18. Lemvig Folkeblad, 22-04-2009, læserbrev, side 4.

Hvis det er rygerlunger eller KOL - så er ILT ikke behandlingen eller løsningen inden er der er intensive undersøgelser................... for giver man for meget ilt til en KOL patient går de i CO2 narkose............... og det dør man af.

Måske skulle lægen have formidlet dette.................

Men ja KOL patienter oplever at O2 hjælper - men deres reseptore for måling af det i hjernen af sat ud.......................... så de kan ike stole på deres krop og dens fornemmelser mere ..........

Ingen kommentarer: